Monorail

 

Meer mogelijkheden


Met Monorail-schuifdeuren kiest u voor twee-, drie- of vierdelige schuifdeuren. De profielen worden geproduceerd door Deceuninck.

 

Meer design

 

Deceuninck begrijpt maar al te goed dat u een eigen smaak heeft en stelt u een ruim gamma kleuren en afwerkingen voor dat zich perfect laat combineren met eender welke stijl, zowel voor nieuwbouw als renovatie. De afgeronde vorm van de profielen, met een radius van 8 mm, geeft uw woning een esthetische meerwaarde.

 

Meer licht

 

Dankzij de fijne en elegante profielen (met een dikte van 70 mm) van Monorail leeft u tegelijkertijd binnen en buiten. Monorail bundelt kracht en stevigheid én biedt u een optimaal gezichtsveld wanneer u naar buiten kijkt. U heeft nog nooit eerder zo'n gevoel van ruimte ervaren!

 

Meer comfort

 

Monorail staat borg voor een perfecte wind- en waterdichtheid, verhoogt uw comfort en verlaagt uw energiefactuur. De vorm van de profielen en de hoogwaardige, in de fabriek voorgemonteerde dichtingen werden speciaal ontworpen om te garanderen dat uw ruiten en ramen perfect afsluiten en wind- en waterdicht zijn. De dichtingen zorgen voor een perfecte waterafvoer; het beslag is beschermd tegen vocht en corrosie. Zo doorstaan uw schuifdeuren de tand des tijds en worden ze mooi ouder.

 

Meer isolatie

 

PVC is van nature een isolator. Het is dan ook het ideale materiaal voor de optimale thermische en akoestische isolatie van uw schuifdeuren (Uw = 1,8-1,2 W/m².k afhankelijk van de beglazing). Monorail is combineerbaar met glas tot 42 mm dik, goed voor een aanzienlijk isolatiepotentieel.

Door gebruik te maken van het unieke prekader kan bij nieuwbouw een nog betere isolatiewaarde verkregen worden.

 

Meer kleuren

 

Deceuninck laat u kiezen uit een ruime waaier kleuren en geeft zo een persoonlijke en harmonieuze toets aan uw woning. Alle kleuren werden zorgvuldig uitgetest en technisch goedgekeurd, zodat we u kunnen garanderen dat onze profielen hun oorspronkelijke kleur behouden. We hebben bijzondere aandacht besteed aan de uv-bestendigheid. Zo behoudt de door u gekozen kleur, zelfs na verschillende jaren, dezelfde frisse kleur van de eerste dag.

 

De kleurencollectie vindt u hier.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over ons

Wil je meer weten?

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
Please reload

SPECIALISATIES & REALISATIES

PVC

ALUMINIUM

HOUT

1/5
Please reload

Uw ideeën zetten wij graag om

Ramen en deuren in hout, PVC of aluminium?

© 2016 - 2017 Jeroen Van de Velde

Gemaakt door M@GIC WORDS